Doesburg heeft er een b&b-accommodatie bij. Het gaat om Bed & Breakfast Hartesteijn in de Koepoortstraat 22, gerund door Saskia Wurfbain.

B&B Hartesteijn telt drie gastenkamers en een serre met zicht op de tuin om te ontbijten. De kamers hebben elk een eigen persoonlijke stijl met dezelfde toegankelijke warme sfeer.

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, aan de voorkant van het huis de ’master bedroom’ Meesterstuk waarvan de inrichting is geïnspireerd op Hollandse schilders uit de 17e eeuw, en de kleinere kamer Ondersteboven waar je de wereld op zijn kop kan beleven. Beide kamers kijken uit op de historische Koepoortstraat.

Vogelnest
Aan de tuinkant ligt de kamer Vogelnest, in deze kamer is het bed omgetoverd tot een vogelhuisje en waan je je in hartje stad tóch midden in de natuur. Elke gastenkamer heeft een tweepersoonsbed met twee losse matrassen, een dekbed met fris linnengoed, een eigen badkamer met ligbad of douche en toilet, een zithoek en gratis wifi.

‘Ik wil mijn gasten laten genieten van mijn huis, Doesburg en de omgeving. Zij worden gastvrij onthaald en verwend. Een kop koffie bij aankomst, een zelfgemaakte jam bij het ontbijt en leuke tips voor Doesburg en omgeving’, aldus Saskia Wurfbain.

Ruimte en rust
Wurfbain vervolgt: ‘Tot 2016 woonde ik in de Randstad en werkte ik op kantoor. Ik zocht meer ruimte en rust. Mijn oog viel op Doesburg. Het runnen van een eigen B&B is een lang gekoesterde wens. Door mijn opleiding aan de hotelschool en jarenlange ervaring in verschillende hotels, weet ik als geen ander welke wensen gasten kunnen hebben’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.