B&B Koepoortstraat beste bed&breakfast van Doesburg

B&B Koepoortstraat is volgens beoordelingen op de site van Bed&Breakfast Nederland het beste particuliere slaapadres van Doesburg. B&B Koepoortstraat krijgt gemiddeld een 9,2 als rapportcijfer en wordt vooral geroemd om de locatie en de gastvrijheid.

 

Achter B&B Koepoortstraat volgen Huize Saltpoort en Huis op den Bergh, beiden met een rapportcijfer 8,9. Kort daarachter staan Oude Stadsboerderij en Het Doktershuus. Klein Buderup in het buitengebied krijgt een 8,6, gevolgd door Het Rode Hert (8,4) en De Overtuin (8,3).

 

Op Bed&Breakfast staan negen b&b’s vermeld. Doesburg telt meer van dit soort particuliere slaapaanbieders. Naar schatting gaat het om zo’n 15 b&b-adressen. Dit aantal is de laatste jaren gegroeid door toenemende belangstelling van consumenten om bij de ‘locals’ zelf te overnachten. Een ander verschijnsel op dit gebied is Airbnb.nl. Op deze site komen vraag naar en aanbod van particuliere slaapplekken bij elkaar. Inmiddels worden er op Airbnb.nl in Doesburg meerdere slaapplekken aangeboden.

 

1 reactie

  1. Peter van den Broeke

    Marja en Roel, gefeliciteerd met het behalen van dit B&B succes! Top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑