Bennies Barber Shop (BBS) is door klanten beoordeeld met 8,9. Dit gebeurt op basis van BarberBooking, het boekingsplatform waarmee de Doesburgse kapper werkt.

Het hele jaar door worden de klanten van BBS gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurd via het online boekingsplatform BarberBooking. Zodra er een online afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten.

BBS werd in totaliteit beoordeeld met een 8,9. Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het Kapsel, de Kapp(st)er en de kapsalon. Alleen klanten die echt geweest zijn in de kapperszaak krijgen de vraag een beoordeling te geven.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.