Op zaterdag 24 maart staat de binnenstad van Doesburg er weer gekleurd op met het evenement Kleurrijk Doesburg. Als rode draad in dit evenement zal om 13.00 uur, en bij goed weer om 14.30 uur een modeshow plaatsvinden op de driespong Meipoort- Ooipoort- en Kerkstraat.

Deze modeshow wordt muzikaal begeleidt door DJ Jorrit. Een lady speaker presenteert de modeshow. De modellen zullen de voorjaarscollecties showen van de modewinkels uit Doesburg.

Tevens zullen de Wereldwinkel en het Kunstlab op geheel eigen wijze hun bijdrage leveren aan deze modeshow.

Tijdens de modeshow worden er heerlijkheden van Doesburgse ondernemers uitgedeeld aan de bezoekers. Een mooie samenwerking in Doesburg.

De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan een kleurrijke vlag. Verschillende ondernemers hebben op deze zaterdag kleurrijke acties.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.