De Wijkraad Beinum zoekt vrijwilligers voor het organiseren van de wijkdag op zaterdag 25 september. Gedacht wordt om bijvoorbeeld een wijkbrunch met stoeptekenwedstrijd voor kinderen te organiseren. Op 25 september is het tevens nationale burendag.


Op de weblog van Wijkraad Beinum staat te lezen dat het bestuur vrijwilligers zoekt om eind van de zomer de wijkdag te willen organiseren. Vrijwilligers kunnen de invulling zelf bepalen, bijvoorbeeld een gezellige wijkbrunch met stoeptekenwedstrijd. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar de wijkraad.


Verder laat Wijkraad Beinum weten komende zomer regelmatig met de informatiekraam aanwezig te zijn in de wijk. Verder wil de raad samen met bewoners door de wijk wandelen om zo nog scherper pijnpunten vast te stellen en deze op de politieke agenda te krijgen.


De afgelopen winter heeft de wijkraad zich bezig gehouden met diverse projecten zoals het verbeteren van de speeltuinen en sportplekken in de wijk. Verder is er gewerkt aan de wijkagenda waarop items zijn geplaatst die vorig jaar zomer zijn verzameld. Deze issues worden in overleg met de gemeente een voor een aangepakt.


Zie ook

Beinum wil wijktuintjes en start pilot op Hermaat