Het tweede open podium van het jaar van Gasthuiskerk Doesburg start op zondag 4 februari om 14.30 uur met een concert van bekende TV- en filmtunes door het Muziekcorps der Voormalige Schutterij uit Doesburg.

Na de pauze wordt het programma voortgezet door de 10rmm, of Tiener Music Mash Up, een muziekproject voor jonge muzikanten en bands in Doesburg. Daarmee heeft het open podium voor het eerst een all-Doesburg line-up.

Onder leiding van dirigent Hans Hilferink studeerde ‘De Voormalige’ zeven beroemde muzikale thema’s in, zonder uitzondering afkomstig uit evenzovele bekende TV-series of speelfilms. Het Doesburgse publiek kan genieten van muziek uit The A Team, The Prince of Egypt, van de romance Leafde uit de Nederlandse speelfilm Nynke, Crime Stoppers, Pokémon, The Hunger Games en als uitsmijter het schitterende La Vita è Bella dat de Italiaanse componist Nicola Piovani schreef voor de speelfilm van Roberto Benigni.

10rmm of Tiener Music Mash Up is het resultaat van een muzikale samenloop van omstandigheden. Dit Doesburgse muziekproject onder leiding van Joren Strijbos, Esther ter Steeg, Monique Hendriksen en Michiel Pelgrom gaat op het open podium aan de slag met jonge muzikanten.

Met gitaar, basgitaar, drum, piano zang en fluit zetten zij op 4 februari een te gek optreden neer, een echte Doesburgse première. De 10rmm-leerlingenspelen samen met hun muzikale coaches nummers als Meant to be van Bebe Rexha, Perfect van Ed Sheeran, Raise your glass van Pink en meer.

Het open podium start om 14.30 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.