Ben Tjepkema van Hanzestadradio is tot nu toe de beste voorspeller in de EK Pool van DoesburgDirect.nl. De lokale dj is na zes toernooiwedstrijden koploper in de EK Pool. Als een van de weinige deelnemers voorspelde Tjepkema dat Nederland met 1-0 zou verliezen van Denemarken.


Na zes wedstrijd leidt Tjepkema met 565 punten. Gevolgd door Paul Zwiers met 520 punten en Fabian van der Beek met 515 punten. Vierde staat Patries Hertgers (465 punten), vijfde Appie van der Beek (450 punten).


Noemenswaardig is verder de zeventiende plaats van Peter Taai. Taai schreef zich later in en miste hierdoor de eerste vier wedstrijden. Ondanks zijn late deelname behaalde hij in slechts twee wedstrijden 275 punten.


Vandaag is tijdens het EK in Polen en Oekraïne groep D aan de beurt. Om 18.00 uur speelt Frankrijk tegen Engeland en om 20.45 uur staat medegastland Oekraïne aan de aftrap tegen Zweden. Koploper Tjepkema voorspelt een 2-1 zege van Frankrijk op Engeland en denkt dat Zweden met 3-0 wint van Oekraïne.


Tip
Bekijk hier de EK Pool van DoesburgDirect.nl