Doesburg krijgt er een bloemenwinkel bij. Vanaf komende week is Bloem en Kunst Doesburg open voor bezoekers. In de winkel draait het om bloemen en kunst.

De bloemenwinkel is gevestigd in Kerkstraat 34 waar voorheen Kunstburg zat, en heeft zaterdag een officiële opening voor genodigden. Vanaf maandag 19 november is de winkel open voor iedereen.

Bloem en Kunst is een bloemenwinkel met verse bloemen, zijdebloemen en kunst, en wordt gerund door Satyama Maliepaart en Narayano Vrolijks, beiden al meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenwereld zowel nationaal als internationaal.

‘Satyama schildert, vandaar de kunst. Alles wat we met bloemen doen, gaat richting de kunst. Hierdoor hebben we een geheel eigen stijl ontworpen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een kleurrijke bos of losse roos’, aldus Narayano Vrolijks.

De winkel biedt boeketten, bruidsbloemwerk, afscheidsbloemwerk, zijdebloemen en arrangementen aan. Bloem en Kunst Doesburg is op maandag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.