Gijs Zijlstra gaat aan de slag bij Du Midi. De voormalige kok van het gesloten horecabedrijf Caldo e Freddo kookt voortaan in de keuken van Du Midi.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kookt hij bekende gerechten als grote garnalen en biefstuk, laat Esther ter Stege van Du Midi weten. Zijlstra start op 22 november met zijn activiteiten voor ‘het café op de driesprong’.

Caldo e Freddo moest onlangs op langs van de burgemeester de deuren sluiten, maar vecht de sluiting aan. De gedwongen sluiting van het horecabedrijf zorgde voor veel ophef en zelfs landelijke media-aandacht.

Café Du Midi is een bruine kroeg in het centrum van Doesburg. Het bedrijf wordt uitgebaat door Henk en Esther ter Stege en mikt met schnitzels en biefstukken vaker op eetavonden. Dat wordt nu voortgezet door de komst van Zijlstra.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.