Op zaterdag 8 december 2018 houdt Rotary Club Doesburg in samenwerking met sportcentrum I AM Sports en Viking Adventure Sports een Santa Run tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg.

De Santa Run is al populair in tientallen steden en dorpen in Nederland en dit jaar zullen ook de straten in Doesburg rood kleuren door rennende Santa’s.

Tijdens de Santa Fun Run zullen deelnemers, na een swingende warming up bij De Waag verzorgd door I AM Sports, een (hard)loopronde afleggen van 2,5 kilometer over de singels van Doesburg. Wandelend of rennend, het gaat om het plezier. Aanvang warming up: 14.50 uur, start 15.00 uur. Het startschot wordt gelost door burgemeester Loes van der Meijs.

Voor kinderen is er de Santa Kids Run. Zij rennen twee keer de Koepoortstraat op en neer. Alle deelnemers, groot en klein, ontvangen een medaille, die aan het einde van de beide Santa Runs wordt uitgereikt. Aanvang warming up: 14.20 uur, start 14.30 uur.

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per persoon voor de Santa Fun Run en 7,50 euro voor de Santa Kids Run. Dit is dus inclusief het kerstmanpak. Ga voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven naar de website https://doesburg.rotarysantarun.nl

De opbrengst van deze eerste editie gaat naar de Voedselbank. Deze organisatie staat altijd klaar om hulp te verlenen aan hen die een steuntje in de rug nodig hebben, ook in december. Bij de voedselbank werken uitsluitend vrijwilligers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.