Sportcenter Bodycontrol in Doesburg is gestart met Krav Maga. Dit is een verdedigingskunst waarbij getraind wordt op uiteenlopende realistische situaties zoals gevaar bij nacht en aanvallen van andere personen.

Krav Maga is een zelfverdedigings- en close combat systeem, dat erop gericht is aanvallers snel en hard uit te schakelen. Krav Maga is voor iedereen ongeacht leeftijd goed aan te leren.

Krav Maga is het beste zelfverdedigings-systeem voor bijvoorbeeld vrouwen en hulpverleners. Je oefent verschillende technieken om jezelf en anderen te verdedigen, één of meerdere aanvallers af te weren en uit te schakelen om daarmee in een bedreigende situatie zelfs je leven en/of dat van anderen te redden.

Je hebt voor Krav Maga geen topconditie nodig, deze wordt vanzelf beter door training en oefening. Maar je moet wel gemotiveerd zijn, meldt Juan van Baalen van Bodycontrol

Er wordt getraind tegen ongewapende aanvallen en fysieke bedreigingen. De trainingen vinden plaats onder uiteenlopende ‘realistische’ situaties. Er is geen les hetzelfde, het blijft zodoende interessant.

Van Baalen: ‘Bij onze lessen Krav Maga krijg je altijd eerst een gratis proefles, daarna kun je direct meetrainen’.

Bodycontrol is gevestigd aan de Leigraafseweg 15B. Krav Maga is een verdedigingskunst die zijn oorsprong heeft in Oost-Europa en Israël.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China