Na de zomer wordt er naar verwachting een start gemaakt met de bouw van een geluidswal bij de Van Kinsbergenstraat in de wijk Noordelijk Molenveld. Wijkbewoners hebben recent tijdens een bijeenkomst hun voorkeur voor een ontwerp van de geluidswal bekendgemaakt. Dat laat Wijkraad Noordelijk Molenveld weten.

 

Begin februari is er een bijeenkomst van de direct omwonenden en de gemeente geweest. Er zijn een aantal nieuwe ontwerpen gepresenteerd en toegelicht, zo laat Wijkraad Noordelijk Molenveld weten in een persbericht.

 

De bewoners konden tijdens de bijeenkomst reageren en uiteindelijk hebben ze een ontwerp gekozen waar iedereen tevreden mee is. ‘Dit plan zal nu verder uitgewerkt worden en hopelijk rond de zomervakantie worden aanbesteed zodat er naar de vakantie begonnen kan worden met de aanleg. Vanuit de bewoners en de wijkraad een compliment voor de gemeente met betrekking tot het op een nette manier omgaan met de onvrede welke er heerste’, aldus Dieke Theuns, secretaris van Wijkraad Noordelijk Molenveld.