Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg gaat werken met vlees van de bekende topslager Nice to Meat. Deze vleesleverancier levert aan diverse toprestaurants uit de vaderlandse gastronomie.

Nice to Meat staat bekend als een van de betere horecaslagers. Het bedrijf werkt louter met kwaliteitsproducten en levert aan de betere restaurants van Nederland.

Brasserie Het Zesde Zintuig kondigt aan te kiezen voor vlees van Nice to Meat en zegt zich te verheugen hiermee te gaan werken. ‘We gaan voor puur en topkwaliteit’, aldus chef-kok Yvo Vos op Facebook.

Een bekend product van Nice to Meat is het Hollands Weiderund, een Hollands stuk rundvlees met excellente vetbedekking en de smaak van vroeger. De runderen lopen vrij rond in de wei, verdeeld over verschillende boerderijen in Nederland.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.