De tweede buitenfilm deze zomer in Doesburg wordt gedraaid op vrijdagavond 31 augustus. Plaats van handeling is de tuin van Het Arsenaal. Te zien is de komische film ‘C’est la Vie’.

Elke zomer organiseert filmhuis Het Badhuis twee buitenfilms. Een op de trappen bij Stadshotel Doesburg en een in de tuin van Het Arsenaal.

Vrijdagavond 31 augustus staat de film ‘C’est la Vie’ op het programma. De film start bij het ingaan van de duisternis zo rond half tien en duurt tot ongeveer middennacht. Bij slecht weer wordt de filmvertoning naar de volgende dag verplaatst.

De film is gratis te bekijken. Een vrijwillige bijdrage om de kosten te denken wordt op prijs gesteld.

C’est la Vie gaat over Max, die al ruim 30 jaar een cateringbedrijf runt en honderden feesten en partijen heeft georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.