De Doesburgse schrijver Bart Vlasblom heeft een drietal verhalenbundels uitgebracht. Het gaat om humoristische korte verhalen met als titel ‘Brompot columns en korte verhalen’.

Deel 1 gaat over algemene dingetjes uit het leven, deel 2 en deel 3 gaan over de humoristische kampeerbelevenissen van de familie Bert en Truus Jansen die met de caravan op vakantie zijn. Deel 2 speelt zich af op een boerencamping in Drenthe. Deel 3 op een camping in Zuid Frankrijk.

Deze verhalen zijn gepubliceerd binnen de facebook-groep “kamperen met de caravan” en hebben vele duizenden “likes” en overige positieve reacties gekregen. Dat was dan ook de directe aanleiding om over te gaan tot het uitbrengen van verzamelbundels, zo laat de in Beinum woonachtige Vlasblom weten.

Alle drie de delen bestaan uit circa 56 verhalen en zijn te verkrijgen bij de Primera aan de Meipoortstraat 12 in Doesburg. Ook zijn ze te bestellen via internet.

De boekjes kosten 12,50 euro. Bij bestellingen via de webwinkel komen daar nog verzendkosten bij.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.