Buitenfilm ‘De Marathon’ in tuin Het Arsenaal op 26 augustus

Wie van een bijzondere filmervaring houdt of gek is op hardlopen, moet zeker op vrijdag 26 augustus naar de tuin van Het Arsenaal komen. Daar draait dan de buitenfilm ‘De Marathon’.

Het is de tweede en laatste buitenfilm van Filmhuis Doesburg die deze zomer in de openlucht te zien is.

De film wordt in de tuin van het horecabedrijf gedraaid en start om 21.30 uur wanneer het al aardig donker begint te worden. Bij slecht weer wordt de film de volgende dag vertoond.

Eerder deze zomer was de eerste buitenfilm van het seizoen te zien op de trappen van Stadshotel Doesburg. Net als die film is ook de film bij Het Arsenaal gratis te bekijken.

De film ‘De Marathon’ is een hilarische film met een ideale mix van lekker platte Rotterdamse humor, ongezouten meningen en op momenten stevig polderdrama. Het uistekende ensemble acteurs dat elkaar goed de ruimte geeft, wordt aangevuld met bijrollen van prettige acteurs als Loes Luca, Annet Malherbe en Georgina Verbaan.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Gerty van Ophuizen

    Geweldig mooie film!!! Moet je zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑