Buitenfilm ‘Soof’ op 8 augustus bij Hotel Doesburg


Het filmhuis ‘Het Badhuis Doesburg’ verzorgt in samenwerking met Hotel Doesburg deze zomer weer twee keer een filmavond op de trappen naast het hotel. De eerste film is vrijdag 8 augustus. Dan draait de buitenfilm ‘Soof’.

 

De buitenfilm wordt aangeboden door het filmhuis en het Hotel Doesburg, waarbij een kleine vrijwillige bijdrage ter dekking van de onkosten op prijs wordt gesteld, zo laat de organisatie weten.

 

De eerste dag van vertoning  is op vrijdag 8 augustus waarbij de bekende Nederlandse film ‘Soof’ wordt vertoond. De volgende filmvertoning is op vrijdag 5 september.

 

De film start bij het ingaan van de duisternis rond half tien; rond 24 uur is de vertoning afgelopen. Net zoals vorige jaren kan men eigen kussentje meenemen of eigen stoel bovenaan de kade neer zetten. Er is een pauze waarin men bij Hotel Doesburg een drankje kan nemen. Bij slecht weer wordt de filmvertoning naar de volgende dag verplaatst.

 

5 reacties

 1. Annemiek

  Is het al bekend of het vanavond doorgaat?? Gelet op de voorspelde regen..

 2. Richard Kok

  @Annemiek,
  Hotel Doesburg twittert zojuist dat de film vanavond gewoon doorgaat. Zie -> https://twitter.com/HotelDoesburg/status/497773126349258753

  Svp volgende keer met volledige naam (ook achternaam) reageren. Dank je!

 3. Annemiek Wolsink-van Veldhuizen

  Beste Richard,
  dank voor je link naar de tweet, maar aan het tijdstip van de tweet te zien heb ik daarna nog contact gehad met de contactpersoon van het filmhuis en die berichtte dat ze op het laatste moment pas beslissen, dus beetje tegenstrijdige berichtgeving..

 4. Richard Kok

  Het gaat toch niet door, meldt Hotel Doesburg op Twitter -> https://twitter.com/HotelDoesburg/status/497792419585613824
  Morgenavond (zaterdag) weer een kans.

 5. mieke bisterbosch

  Hopenlijk morgen beter weer bij de film “Soof”!!
  We hebben in overleg voor vanavond moeten besluiten om het toch te verplaatsen naar morgenavond ook gezien de voorspellingen voor deze avond verder; er is veel regen voorspelt.
  Morgenmiddag en avond lijkt het wel droog te zijn/worden……..
  We hebben ook tijd nodig om alles buiten op te bouwen zonder regen.
  Hopenlijk morgen dus droog en dan is iedereeen hartelijk welkom; dan hopenlijk een avond vol gezelligheid en veel bezoekers bij de film “Soof”.
  groeten namens het filmhuis Doesburg; Mieke Bisterbosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑