Deze zomer is het weer mogelijk om op de trappen naast Stadshotel Doesburg en in de tuin van Het Arsenaal 1309 een film te bekijken. Beide bedrijven en Filmhuis Doesburg hebben de handen opnieuw ineengeslagen en presenteren eind juli Lion en een maand later C’est la Vie.

De eerste film in de open lucht is Lion op vrijdag 27 juli. Lion is de verfilming van ‘Mijn lange weg naar huis’ en kent een sterrencast met onder andere Nicole Kidman.

Stadshotel Doesburg
De film wordt vertoond naast Stadshotel Doesburg, start bij het ingaan van de duisternis (omstreeks 21.30 uur) en is omstreeks middernacht afgelopen. Bij slecht weer wordt een dag later een nieuwe poging gewaagd.

Evenals vorig jaar is het mogelijk om een eigen stoel of een kussentje mee te nemen. De film heeft een pauze, waardoor het mogelijk is een drankje te nuttigen bij het hotel.

Het Arsenaal 1309
Vrijdag 31 augustus wordt in de tuin van Het Arsenaal 1309 de film C’est la Vie vertoond. In beide gevallen is de entree vrij, maar wordt een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken op prijs gesteld.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.