Burgemeester Loes van der Meijs heeft vrijdagmiddag het eerste exemplaar van de gids ‘Gezelligheid in Doesburg’ in ontvangst genomen. Ze kreeg het winkelboekje overhandigd van Ton van Stiphout, de voorzitter van Ondernemersvereniging Doesburg.

Het 58 pagina’s tellende handzame gidsje bevat informatie over winkels en horeca in Doesburg en wordt uitgegeven door Gezellig bv uit Deventer.

Het winkelboekje is in een oplage van 15.000 exemplaren gedrukt en wordt verspreid onder de deelnemende ondernemers, de VVV en op strategische punten zoals campings, vakantieparken en hotels in en rond Doesburg.

Landal
‘Ongeveer de helft van de gidsen wordt verspreid in Doesburg. De andere helft daarbuiten zoals bij Landal Stroombroek, Landal Coldenhove in Eerbeek en op de hotelkamers van Landgoed Avegoor in Ellecom’, aldus Peter Lantsheer, de uitgever van het gidsje.

Burgemeester Van der Meijs kreeg het eerste exemplaar van de derde jaargang van de gids uitgereikt van Ton van Stiphout, naast het stadshuis met zicht op De Waag zoals ook de foto op de achterkant van de gids weergeeft.

Samenwerking
‘Ik ben onder de indruk van de veelzijdigheid van de ondernemers in Doesburg. Met name de goede samenwerking spreekt me aan. Ik maak graag reclame voor Doesburg onder mijn vrienden en dank de makers voor deze gids’, aldus Van der Meijs.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.