Buurtacademie Doesburg open in zomervakantie

De examens zijn voorbij en de rapporten zijn uitgereikt; De vakanties zijn begonnen. Velen onder u zijn bezig of al klaar met inpakken om een aantal weken buiten de vertrouwde omgeving door te brengen. Dat geldt echter niet voor iedereen. Voor diegenen onder u die in Doesburg blijven, is er ook goed nieuws: de Buurtacademie Doesburg blijft de gehele vakantie open. Zoals u weet, is iedereen welkom in de Buurtacademie om elkaar te ontmoeten tijdens een inloop, een cursus te volgen, of zich aan te melden voor vrijwilligerswerk.

 

Juist in deze vakantietijd is het belangrijk dat iedereen die wel thuis blijft in zijn eigen gemeente terecht kan om ook van deze vakantietijd een gezellige tijd te maken, zo laat de Buurtacademie weten.

 

‘Heeft u een idee voor een activiteit waarvan u graag zou willen zien dat deze in Doesburg zou plaatsvinden? Ook dan kunt u zich melden bij de Buurtacademie, omdat wij vaak kunnen helpen, de weg wijzen en verbinden. Voor u het weet, kan uw initiatief werkelijkheid zijn geworden. Neem de stap en zoek ons op’, aldus Guido Wasterval van Buurtacademie Doesburg.

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Samen dragen we de zorg voor een gemeente waarin het prettig wonen, werken en vertoeven is.
    Doesburg is het pareltje aan de Ijssel.
    Buurtacademie Doesburg is de ontmoetingsplek, trefpunt en vraagbaak. Voor inwoners, vrijwilligers en organisaties.
    Dát is de Buurtacademie Doesburg ook tijdens uw vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑