Cafetaria Het Snackhuys in Doesburg is dicht. Het frituurhuis in de Ooipoortstraat is sinds begin maart gesloten en wacht op een nieuwe exploitant.

De laatste exploitant Liesbeth Snippe kon na het vertrek van haar compagnon het niet meer bolwerken om twee zaken te runnen. Naast Het Snackhuys heeft ze al jaren lunchroom De Goede Smaeck.

‘We hebben het bijna anderhalf jaar gedaan, maar twee zaken is te veel om te doen in je eentje. Mijn compagnon koos vanwege haar dochters voor het moederschap en daarom hebben we de cafetaria begin maart dichtgedaan’, aldus Snippe.

Pandeigenaar Marcel Gerritsen hoopt dat er weer een cafetariaondernemer in de zaak komt. ‘Alles is compleet. Er staat een mooie bakwand in en wie zich vandaag meldt, kan morgen beginnen’.

Voor Gerritsen licht het in de lijn der verwachting dat er weer een cafetaria of soortgelijk bedrijf komt. ‘Het kan ook een pizzeria of shoarmazaak zijn, maar vanwege de complete inrichting gaat het richting een cafetaria als toekomst’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.