Vanaf half april is Doesburg met Zorg Melodi een winkel rijker. Zorg Melodi wil ouderen helpen bij de noodzakelijke zorg, variërend van dagbesteding tot thuiszorg.

Zorg Melodi in de Meipoortstraat is een onderneming van Özlem Kayhan, die na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg voor haarzelf begint. De Arnhemse werkte zowel in Nederlandse als Turkse zorginstellingen.

‘Ik heb veel ervaring met verschillende culturen. Omdat mijn vader in Doesburg woont, ben ik hier terechtgekomen. Vanaf 15 april willen we de deuren openen’, aldus Özlem Kayhan.

In Zorg Melodi is ruimte om ouderen te ontvangen en te ontspannen met koffie en koek. Maar er is ook ruimte voor beweging, zoals een loopband en een hometrainer. Verder fungeert de winkel als kantoor, van waaruit thuiszorg wordt georganiseerd.

Özlem Kayhan wil bij de mensen thuiskomen om allerhande zorgwerkzaamheden te verrichten, zoals het geven van medicijnen en het helpen bij aankleden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.