Rootz Hair & Care gaat op de schop. De Doesburgse kapsalon krijgt een complete makeover. Tot die tijd kunnen klanten gewoon hun haren laten knippen.

De opening van de compleet vernieuwde kapsalon wordt gevierd tijdens de officiële opening op 16 februari. Tot die tijd worden klanten geknipt in een tijdelijke salon aan de Kosterstraat 10.

Momenteel wordt de huidige salon flink onder handen genomen. De komende week wordt gewerkt aan een eigentijdse salon met hippe stoelen en loungebank. Half februari moeten de werkzaamheden gereed zijn.

Pop-up salon
Tot die tijd worden klanten ontvangen in de pop-up salon in de Kosterstraat 10. Deze ruimte is ingericht om klanten te ontvangen voor alle werkzaamheden zoals klanten die gewend zijn bij Rootz.

Rootz Hair & Care is gevestigd in de Kerkstraat in Doesburg en staat onder leiding van eigenaar Geert-Jan te Boekhorst.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.