La Boucherie open voor besloten diners en bijeenkomsten

Restaurant La Boucherie in Doesburg is vanaf vandaag open voor besloten feesten en diners. Initiatiefnemer is horecamedewerker Ruud Wijlhuizen, die in Doesburg eerder werkte voor Caldo e Freddo.

In een brief laat hij weten dat de Boucherie af te huren is voor privéfeesten. ‘Het is doodzonde dat zo’n mooie zaak als de Boucherie niet gebruikt wordt op dit moment’, laat Wijlhuizen weten.

Wijlhuizen fungeert als een soort van eventplanner en staat open om gasten te ontvangen. ‘Wilt u bijvoorbeeld een borrel met aansluitend een traditioneel diner? Geen probleem, dan huur ik de beste kok van Doesburg en omstreken in. Wilt u een exclusief meergangendiner? Ook geen probleem. Een barbecue? Dan heb ik ook een leuk voorstel’, aldus Wijlhuizen.

Restaurant La Boucherie ging eind oktober 2016 dicht nadat de exploitanten Karel en Marian Welter het voor gezien hielden. Het restaurant in de Boekholtstraat werd door velen gezien als beste eetgelegenheid van Doesburg. Wijlhuizen, die te bereiken is via ruudwijlhuizen42@gmail.com, probeert met zijn initiatief het gesloten restaurant zo nu en dan weer operationeel te krijgen voor besloten feesten en partijen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑