De Schilderschool in Doesburg neemt deel aan het Landelijke Atelierweekend op 17 en 18 november. Daarmee is het atelier van kunstenaar Andre Bikker op de Oranjesingel gratis te bezichtigen.

Het Landelijke Atelierweekend op 17 en 18 november vormt onderdeel van de Nationale Kunstweek. Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars hun atelier open voor belangstellenden.

Het is dé kans om kunstenaars aan het werk te zien in hun atelier en voor de kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan nieuw publiek.

Doesburger André Bikker stelt zijn atelier en De Schilderschool open van 10.30 tot 17.00 uur. Het atelier is normaliter niet te bezichtigen, maar nu wel.

Hij geeft daar een live-demontratie schilderen met vuur. In De Schilderschool is er een graVuur expo met onder andere originele prenten van ‘het Kerstfeest van de Timmerman’. Het boek is gesigneerd te koop met een speciale stapelkorting. Natuurlijk is er gratis koffie, thee en limonade.

Wil je ook een kijkje nemen in de ateliers bij jouw in de buurt? Kijk dan op www.landelijkatelierweekend.nl voor het overzicht van deelnemende ateliers. Daar vindt je ook een overzicht van speciale activiteiten zoals workshops, demonstraties en lezingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.