VANDO Uitvaartzorg uit Doesburg runt het beheer van Afscheidskamer Doesburg in het rijksmonument van het poortgebouw van de algemene begraafplaats in Doesburg. Deze ruimte biedt een alternatief wanneer thuis opbaren niet mogelijk of niet gewenst is.

VANDO Uitvaartzorg speelt in op de wens van nabestaanden om zelf te bepalen wanneer ze bij hun dierbare overledene willen zijn, door een afscheidskamer te realiseren in het historisch poortgebouw van de algemene begraafplaats in Doesburg.

‘Deze afscheidskamer is een perfecte aanvulling op onze persoonlijke uitvaartverzorging welke zeer wordt gewaardeerd door nabestaanden’, aldus eigenaar Henk van Doeselaar van VANDO Uitvaartzorg.

Afscheidskamer Doesburg is eenvoudig maar passend ingericht met een kleine zithoek en keuken met koelkast, koffie, thee en frisdrank zijn gratis.

Van Doeselaar: ‘Creëer verder een eigen sfeer met foto’s, tekeningen en persoonlijke spulletjes om het afscheid nemen zo persoonlijk mogelijk te maken’.

Nabestaanden ontvangen een eigen sleutel waarmee zij onbeperkt, 24 uur per dag, toegang hebben tot Afscheidskamer Doesburg. Wanneer thuis opbaren niet mogelijk of gewenst is, is Afscheidskamer Doesburg volgens Van Doeselaar een goed alternatief.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.