Building Colours is uitgeroepen tot maandwinnaar van de prijs Ondernemer van het Jaar. Reden hiervoor is de start van deze speciaalzaak op het gebied van woninginterieur.

Sinds kort heeft Building Colours de deuren geopend in de Ooipoortstraat. Achter de opvallende gekleurde gevel runt Dymph König er haar interieurwinkel.

Building Colours hanteert een assortiment dat onder andere bestaat uit merken uit het topsegment en unieke producten zoals stoelen, gordijnstoffen, kussens, behang en spiegels.

Voor elk budget wat wils, voegt Dymph eraan toe tijdens een interview kort na de opening. Building Colours richt zich zowel op particulieren als op bedrijven. De winkel wil een regionale functie gaan vervullen.

Als maandwinnaar komt Building Colours in aanmerking voor de nieuwe Doesburgse ondernemersprijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2018’. Deze nieuwe prijs is een initiatief van DoesburgDirect.nl en ondernemershuis Hanzegilde.

Uit de maandwinnaars wordt begin 2019 door een jury de uiteindelijke jaarwinnaar gekozen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.