Een mooi initiatief van Roy Kappert. De ondernemer sluit deze zomer drie zaterdagen de keuken van Stadsbierhuys De Waag om ‘midden op straat in Doesburg’ de barbecue aan te steken voor een heuse BBQ Party. Kaarten kosten 25 euro per persoon en zijn vanaf vrijdag 26 juli verkrijgbaar aan de bar.

‘We gaan deze zomer drie zaterdagen onze keuken sluiten en buiten op straat de lekkerste gerechten bereiden in gezelschap van drie top bands’, aldus eigenaar Roy Kappert van Stadsbierhuys De Waag. ‘BBQ’en midden op straat in Doesburg! Dat is uniek.’

Livemuziek
Op 31 augustus en 14 en 21 september gaat de barbecue om 17.00 uur aan en worden tot 21.30 uur smakelijke gerechten bereid. Er is livemuziek tot 23.30 uur.

Kaarten
Kaarten zijn vanaf vrijdag 26 juli verkrijgbaar aan de bar van De Waag. Volwassen betalen 25 euro per persoon, voor kinderen bedragen de kosten 12,50 euro.

Moet de barbecue worden afgelast vanwege slechte weersomstandigheden, dan krijg je je betaalde geld terug.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.