Stadsbierhuys De Waag doet een serieuze gooi naar de publieksprijs van de Koffie Top 100. Het Doesburgse horecabedrijf staat momenteel op de achtste plaats in de tussenstand en maakt met wat Doesburg hulp kans op de titel.

De Koffie Top 100 is een ranglijst met de honderd beste koffiezaken van Nederland. Onderdeel van deze ranglijst is de publieksprijs. Deze prijs komt tot stand door stemmen van fans.

Via een speciale Facebookpagina kan worden gestemd. Stemmen kan tot en met 1 september. Het horecabedrijf met de meeste stemmen, wint de publieksprijs van de Koffie Top 100.

In de tussenstand staat De Waag momenteel op de achtste plaats met 160 stemmen. Koploper op dit moment is De Tuynkamer in Hoorn met 528 stemmen.

‘Als alle Facebook-volgers van DoesburgDirect.nl of iedereen die Doesburg een warm hart toedraagt z’n stem uitbrengt, dan kunnen we Doesburg nog verder op de kaart zetten’, aldus hoofdredacteur Richard Kok van DoesburgDirect.nl.

Naast de publieksprijs maakt De Waag ook kans op een plek in de felbegeerde top-100. De Koffie Top 100 wordt samengesteld door horecavakblad Misset Horeca en wordt op maandag 25 september bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond op het Media Park in Hilversum.

HIER STEMMEN OP DE WAAG!

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig, Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.