Alfun Events & Catering heeft het dienstenpakket uitgebreid met een snackwagen. Het Doesburgse bedrijf van Aloys Seegers wil zo feesten en partijen nog meer beleving geven.

Het gaat om de aanschaf van een authentieke snackwagen. Niet om op kermissen of markten te staan, zo laat Seegers weten, maar om aan de vraag bij feesten en partijen te voldoen.

‘Bedrijven maar ook particulieren vragen steeds vaker om het eten en drinken bij feesten te laten verzorgen. Dan geeft het extra beleving om verse friet of broodjes hamburger te serveren’, aldus Seegers.

Alfun maakte jaren geleden faam met het verhuren van springkussens. Seegers: ‘Je ziet dat het steeds meer is verschoven naar eten en drinken. We doen veel eigen evenementen en daar past zo’n snackwagen prima bij’.

De aanschaf van de wagen zorgt voor een andere werkwijze. ‘Eerst zette ik een tent op en kwam weer terug na afloop om de boel weer af te breken. Nu zijn we er zijn meer bij. Het niveau van feesten en partijen neemt op deze manier toe. Het zorgt voor extra beleving’, aldus Seegers, die onlangs tijdens Doesburg Binnenste Buiten nog flink uitpakte met drie feestavonden op het plein naast de kerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig, Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.