De Wetelaar wint scholenzaalvoetbaltoernooi van Doesburg

Openbare basisschool De Wetelaar lijkt de beste zaalvoetballers van Doesburg in huis te hebben. Twee teams van de Beinumse school wonnen het scholenzaalvoetbaltoernooi van Doesburg. Belangrijker was dat het een geslaagd en sportief jeugdtoernooi was.


Het 7e jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor basisscholen, georganiseerd door Sportclub Doesburg en Breedtesport Doesburg, werd een happening voor 150 kinderen en vrijwilligers.


Op vrijdag 28 december 2012 namen 16 teams uit de groepen 5 t/m 8 deel aan het toernooi. Het toernooi, volledig in het teken van sportiviteit en spelplezier, had ook dit jaar weer een groot aantal deelnemende meiden.


In de ochtend werd er gevoetbald door 6 groepen 5 en/of 6 en de ereplekken werden hier ingevuld door De Bolle Elfjes (1e), De Biceps (2e) en FC Multiculti (3e). Het sportiefste team was De Biceps en Real Madrid kreeg de belofteprijs.


Vanaf 13.30 uur was het de beurt aan 10 groepen 7 en/of 8 en hier werd WVC, net als De Bolle Elfjes van De Wetelaar, de grote winnaar door in de finale The Boys (Horizon Stad) met 2-1 te verslaan. FC de Ark werd derde door de Gooische voetballers (bijna allemaal meiden) overtuigend te verslaan. Dat laatste team kreeg wel de belofteprijs. Het sportiefste team was duidelijk FC Horizon Stad en dat team bestond ook grotendeels uit meiden.


Halverwege 2013 staat het scholenveldvoetbaltoernooi 2013 op de velden van SC Doesburg op de agenda en dan hopen we nog weer meer teams te mogen begroeten.1 reactie

  1. Natasja van Engelen

    goed gedaan jangens en meiden van de wetelaar toppieeeeeeeeeeeee hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑