Delikasa Doesburg neemt deel aan Nationale KaasWeek

Delikasa in Doesburg doet dit jaar mee aan de Nationale KaasWeek. Dit is een evenement dat voor de eerste keer wordt georganiseerd en waar in heel Nederland ruim 125 kaaswinkels aan mee doen. Door dit evenement te organiseren willen de kaaswinkels de consumenten kennis laten maken met het ambacht van de kaaswinkel.

 

‘Bij de specialist die kaas verkoopt, kun je terecht voor goed advies en lekkere en onderscheidende kazen. Tevens adviseert Delikasa je over de juiste rijpheid en eettemperatuur van de gekocht lekkernijen, het samenstellen van een kaasfondue, kaasplankje of cadeaupakket’, aldus Marja Aarts van Delikasa in Doesburg.

 

‘Bij ons kun je ook altijd van te voren proeven hoe de kaas die je wilt kopen smaak’, vult Aarts aan. De Kaasweek wordt gehouden van maandag 18 tot en met zaterdag 30 maart.

 

Op 21, 22 en 23 maart houdt Delikasa nog een speciale actie. Bij de aankoop van Nederlandse kaas kunnen klanten het gewicht van enkele stukken kaas raden. Wie het gewicht goed raadt, krijgt 10 procent korting op het aankoopbedrag van kaas.

2 reacties

  1. Gert-Jan Tas

    3e alinea: “Aart” = “Aarts”
    4e alinea: “gewist” = “gewicht”

    Overigens kan ik bevestigen dat de fondue heerlijk is 😉

  2. Richard Kok

    Is aangepast Gert-Jan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑