Delikasa heeft er een bijzonder product bij. Sinds deze week is het assortiment van de delicatessenwinkel uitgebreid met een eigen worst, gevuld met onder andere Doesburgse mosterd.

In de metworst zitten naast Doesburgse mosterd ook pistachenootjes, oude kaas van Stompetoren, mager en doorregen varkensvlees en peper, zout en nootmuskaat. De worst is op authentieke wijze gerijpt.

‘De worst smaakt zacht en uniek’, zo laat eigenaresse Marja Aarts van Delikasa weten. ‘Als je de worst iets langer laat liggen, wordt ze nog wat harder doordat ze indroogt’.

De Delikasa-worst is sinds vorige week verkrijgbaar in de winkel in de Kerkstaat. De worst is gemaakt is samenwerking met Franz Gerritschen van slagerij Gerritschen uit Zevenaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.