Voor iedereen die altijd al eens heeft willen portretschilderen of zijn of haar kennis hiervan wil vergroten, zal Liesbeth van Keulen op zondag 2 april een demonstratie verzorgen bij Kunstburg in Doesburg.

Van Keulen is auteur van het boek ‘Portretschilderen in olieverf – de basis’. Zij geeft al vele jaren cursussen in portretschilderen en merkte dat er behoefte was aan een duidelijk basisboek over dit onderwerp.

In het boek krijgt u de grondbeginselen van het portretschilderen helder uiteengezet en met diverse stappenplannen kunt u aan de slag. Het boek is uitgekomen in november 2016 en is nu al toe aan een tweede druk.

De demonstratie zal plaatsvinden tijdens de Culturele Zondag van Doesburg op 2 april tussen 13.00 en 17.00 uur. U kunt van Keulen al uw vragen aangaande portretschilderen stellen en de toegang is vrij.

De materialen die zij gebruikt in het boek zijn op de dag zelf met extra korting aan te schaffen in de winkel, gevestigd in de Kerkstraat 34.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.