De winkel Deze of Gene opent vandaag de deuren in het pand aan de Meipoortstraat 18. De winkel schuift één deurtje op en komt in het pand waar tot voor kort Kadoes was gevestigd.

‘Niet zonder slag of stoot, maar vandaag opent DEZE of GENE op het nieuwe adres: Meipoortstraat 18. Want ja, je winkel verhuizen in deze tijd: het is toch net even anders… Hulp wordt aangeboden, maar hoe hou je afstand als je samen een lamp moet hangen?’, laat winkeleigenaar Erwin van Engelen weten.

De wilde plannen die flink geld zouden kosten kunnen volgens Van Engelen overboord, want er zijn nauwelijks inkomsten. Bovendien bleek veel ineens niet leverbaar door geplunderde voorraden en vertraagde levering vanuit het buitenland.

‘Dus pasten we veel hergebruik en creatieve zuinigheid toe. Enne… hoe combineer je sfeer en warmte met praktisch, hygiënisch en ruimtelijk voor de anderhalvemetersamenleving? Toch hebben we het met z’n tweetjes geflikt Nog redelijk wat punten op net zoveel i’s voor de komende week, maar we zijn nu al tevreden en vooral trots’, aldus Van Engelen.

Er komt vanwege de coronacrisis geen feestelijke opening. Deze of Gene is vanaf heden van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op 5 mei is de winkel gesloten vanwege Bevrijdingsdag.

Van Engelen: ‘Uiteraard is iedereen meer dan welkom op onze nieuwe stek, maar helaas geldt een maximum van 5 klanten per keer. Dus even checken voor je binnenloopt’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg