De Doesburgse Ondernemersbeurs kent een vliegende start. Op de eerste dag schreven al gelijk vijftien bedrijven zich in. De organisatie denkt dat binnen twee weken alle standruimte is uitverkocht.


De eerste Doesburgse Ondernemersbeurs wordt op 14 mei aanstaande gehouden. De beurs vindt plaats in Gasthuis du Soleil in het centrum van de stad en is bedoeld voor kleine ondernemingen en zelfstandig professionals.


Medeorganisator Casper Bakker van Logict laat weten dat de inschrijvingen direct goed lopen. ‘Vanochtend hebben al gelijk vijftien bedrijven zich ingeschreven voor de beurs. De rest verwachten we met een tot twee weken ook bezet te hebben’, aldus Bakker.


Op Twitter is te lezen dat onder meer Struzzo Incasso, BMV advies en Joost de Wolf Fotografie zich hebben ingeschreven. Doesburgse Ondernemersbeurs biedt ruimte aan 27 deelnemers. Aanmelden kan via de speciale website www.doesburgonderneemt.nl.


De inschrijving ging van start tijdens Open Coffee Doesburg. Deze informele netwerkbijeenkomst vierde woensdagochtend haar eerste verjaardag. Tijdens Open Coffee Doesburg in Gasthuis du Soleil was er taart. De taart werd gesponsord door Betram en Brood. De koffie was voor rekening van de Rabobank.


Zie ook:
Eerste Doesburgse Ondernemersbeurs voor kleine bedrijven