Diverse jeugdactiviteiten bij 0313 op 22 en 23 april

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april staat Jongerencentrum 0313 in het teken van diverse activiteiten zoals een stake-event, een FIFA-gametoernooi en en smartphone fotografieworkshop.

Op zaterdag 22 april start om 14.00 uur op het skateplein het ‘0313 Beweegt skate event’. Het skateplein zal worden uitgebreid met een miniramp zodat iedereen wordt uitgedaagd om mooie kunsten te vertonen.

Iedereen vanaf 9 jaar is van harte welkom om BMX, Step, Skateboard of skeelers mee te nemen en te laten zien wat ze in huis hebben.

Creatieve geesten worden ondertussen ook uitgedaagd. Onder leiding van professionele fotograaf Bas Weetink wordt namelijk in een workshop geleerd, hoe je met smartphone de mooiste foto’s kunt maken. Ook deze activiteit start vanaf 14.00 uur en is voor alle jeugd vanaf 9 jaar. Opgeven is niet nodig, kom gewoon naar Jongerencentrum 0313 en doe mee!

Op zondag 23 april is een andere behendigheid nodig. Dan wordt Jongerencentrum 0313 omgebouwd tot FIFA-hal. Onder professionele leiding is er plek voor 32 deelnemers. Dit FIFA-gametoernooi wordt georganiseerd door twee jongeren, Jesse en Michel. Het toernooi start om 13.00 uur. Wil je meedoen loop dan deze week binnen om je in te schrijven, wees snel want er is nog beperkt plek.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en worden georganiseerd door Jongerencentrum 0313 en Doesburg beweegt. Iedereen is van harte welkom om mee te doen of om de deelnemers aan te moedigen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑