Sun City Doesburg houdt het na 4 jaar voor gezien. De zonnestudio stond al enige tijd te koop maar er kwam geen koper voor de zaak in de Helmichstraat. Op 1 september gaat de deur definitief op slot.

‘Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om een nieuwe eigenaar te vinden voor dit mooie bedrijf, maar dit heeft helaas niet geresulteerd in een nieuwe overname. Hierdoor zal Sun City in de Helmichstraat ophouden’, laat eigenaar Augusta van Dijken weten.

Iedereen die nog saldo op zijn tag heeft staan, kan dit opmaken tot 1 september van dit jaar. Teruggave van openstaand saldo is niet mogelijk.

Eigenaar Augusta van Dijken dankt iedereen voor de afgelopen jaren: ‘Mijn tijd met Sun City is een tijd om nooit te vergeten en ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen. Soms moet je keuzes maken, hoe lastig dit ook is. Ik ga me nu concentreren op mijn gezin’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.