De Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) en Stadsmanagement Doesburg hebben hun zinnen gezet op de Nationale Evenementenprijs 2011. Doesburg wil een gooi doen naar een of meerdere categorieën van deze landelijke prijs.


DOV wil in samenwerking met Stadsmanagement Doesburg alle binnenstadevenementen die in 2010 plaatsvinden, voordragen voor de Nationale Evenementenprijs 2011. Deze landelijke prijs is een initiatief van de European Event Awards Foundation (EEAF) en wordt voor de elfde maal gehouden.


Om de inzending van Doesburg kracht bij te zetten roept de DOV en het stadsmanagement inwoners op om filmimpressies te maken van een aantal evenementen. Het is de bedoeling dat van alle evenementen een filmimpressie wordt gemaakt van maximaal twintig minuten. De fraaiste en meest creatieve film wordt bij aanvraag voor de evenementenprijs ergens volgend jaar bijgevoegd.


Amateurfilmers uit Doesburg kunnen hun video aanleveren op dvd/cd en voor januari 2011 afleveren bij het Stadsmanagement Doesburg op de Kraakselaan 5, 6981 HA in Doesburg. De beste inzending wordt door de DOV beloond met een reischeque ter waarde van vijfhonderd euro.