Doesburg steunt Robert Gesink met actie op Twitter

Op Twitter is spontaan een actie ontstaan om wielrenner Robert Gesink een hart onder de riem te steken. Gesink kwam afgelopen zondag hard ten val in Doesburg en brak daarbij zijn bovenbeen. Vanuit Doesburg is er nu een actie gestart om Gesink er weer bovenop te helpen.


Woensdagmiddag publiceerde @pietvree een tweet met de tekst ‘Doesburg stuurt een tweet naar Robert Gesink. @RGUpdate Help hem er weer bovenop. #doesburg #ddnl please retweet. #Doesburg_dut_ut’.


Het twitterbericht werd in korte tijd door meerdere personen doorgestuurd. Gesink zelf heeft op Twitter nog niet gereageerd op de spontane actie uit Doesburg. De topwielrenner zit de komende tijd thuis om te genezen van zijn beenbreuk en heeft wellicht tijd om nog te reageren.


Gesink kwam afgelopen zondagmiddag om half vijf hard ten val in het centrum van Doesburg. Hij was op de terugweg van de Posbank naar zijn woonplaats Aalten toen hij onderuit op een kleine drempel op de kruising Meipoortwal-Meipoortstraat. Op Twitter werd afgelopen dagen gekscherend gesproken over de ‘col du Doesburg waarmee niet te spotten valt’.


Zie ook
Robert Gesink breekt been in Doesburg

2 reacties

  1. Ellen Mulder-Metselaar

    Ook de bijdrage van @alberdeco gezien, fruitmand of chocolade..

  2. Valentijn

    Kosten noch moeite worden gespaard. Een HEEL twitterbericht?
    Wat vrijgevig. Ik verwacht toch wel dat Gesink nu zo’n 2 weken eerder hersteld zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑