In het jaar dat Doesburg 777 van start gaat met de viering van 777 jaar stadsrechten viert Sportclub Doesburg zijn 100-jarig bestaan. Voor beiden een reden om in november een grote sportquiz te houden. De organisatie zoekt kandidaten en roept inwoners van Doesburg op deel te nemen.

 

Die quiz is gepland op vrijdag 14 november, en gaat zich afspelen in de kantine van Sportclub Doesburg aan de Oranjesingel. De opzet van de sportquiz is de afgelopen weken in grote lijnen en in gezamenlijk overleg bepaald en de organisatie is nu op zoek naar kandidaten.

 

Er wordt gespeeld in teams van minimaal twee en maximaal vier personen. Kandidaten kunnen uiteenlopende vragen verwachten over allerlei sporten. Het kan daarbij gaan om kennisvragen, meerkeuzevragen en wellicht ook doe-vragen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt gekeken of het nodig is om voorrondes te spelen.

 

Ben u een sportkenner, sportfan, of bent u misschien zelfs een beetje sportgek? Geef u dan voor de Sportquiz 777. Inschrijven kan tot 18 juli via het inschrijfformulier op www.doesburg777.nl.