Het vrij nieuwe productiebedrijf More Constructie uit Doesburg is door de coronamaatregelen aan het innoveren geslagen. Gevolg: zelf ontworpen buitenhaarden zijn te koop bij de Hubo-bouwmarkt in Doesburg.

Het gaat om buitenhaarden met strak design, die als blikvangers in de tuin dienen. De roestbruine buitenhaarden, gemaakt van de koperhoudende staalsoort corten, zijn een gevolg innovatie als gevolg van de coronacrisis.

De Doesburgse wethouder Arthur Boone bezocht het bedrijf van ondernemer Roy Echter op bedrijventerrein Beinum Oost deze week. ‘Wat een mooi Doesburgs bedrijf met stalen producten voor de zakelijke en particuliere markt. Steeds in ontwikkeling en creatief. More doet een stapje meer’, laat de wethouder weten op sociale media.

More Constructie maakt onder andere bbq’s, hottubs, deuren en meubels en is door de crisis, waarbij mensen meer thuis zijn en zich bij mooi weer vaker in eigen tuin begeven, gestart met de productie van buitenhaarden.

Het productiebedrijf is gevestigd op Broekhuizerweg 7 in Doesburg en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Daarnaast is More Constructie een gecertificeerd leerberdrijf en richt zich op eenvoudige tot gespecialiseerde werkzaamheden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg