Doesburgse gemeentebode neemt deel aan Alpe D’HuZes

De gemeentebode van het stadhuis van de Gemeente Doesburg, Henk van der Horst, is uitgeloot om deel te mogen nemen aan Alpe D’HuZes, de jaarlijkse klimtocht tegen de fameuze Franse berg Alpe D’Huez waarbij geld wordt ingezameld voor het goede doel. Van der Horst laat op zijn weblog weten nu sponsoren te zoeken voor zijn sportieve beproeving.


De 54-jarige Van der Horst is sinds drie jaar een fanatieke spinner bij Sport Center Body Control in Doesburg. Toen ik met spinning begon voelde het klimmen zo goed dat er in mij is opgekomen om een keer de Alpe D’Huez te gaan fietsen, staat te lezen op de weblog van Van der Horst.


Van der Horst gaf zich op bij Alpe D’HuZes en kreeg onlangs na een notariële loting te horen dat hij mee mag doen tijdens de klimtocht in Frankrijk in juni 2012. Van der Horst laat weten te hopen op grote financiële steun, zodat er veel geld wordt opgehaald voor KWF Kanker Bestrijding.


Personen op bedrijven die Van der Horst financieel willen steunen, kunnen via zijn weblog contact met hem zoeken. Het Nederlandse wielerevenement Alpe d’HuZes werd in juni 2006 met ruim zestig deelnemers voor het eerst gehouden. Inmiddels kent het grote bekendheid. Bij de laatste editie stonden er ruim 4.600 deelnemers aan de start. De berg Alpe d’Huez is een wintersportoord in de Franse Alpen en vooral bekend vanwege de Tour de France.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Henk we wensen je veel suc6!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑