Extra voorstelling oudejaarsconference Doesburgs Cabaret

Er komt een extra voorstelling van de oudejaarsconference van het Doesburg Cabaret. Dit naar aanleiding van grote belangstelling voor de eerste oudejaarsconference in Doesburg. Op 28 december wordt een try out gegeven, die bij te wonen is. De oudejaarsconference van zeven Doesburgers op 30 december in De Linie was in drie weken uitverkocht. Daarom hebben de cabaretiers besloten op 28 december een extra voorstelling te geven. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.


Zeven Doesburgers willen met de voorstelling met een lach en een traan terugblikken op het afgelopen jaar in Doesburg. Doesburg blijkt een stad met ongekende mogelijkheden te zijn en mag zich verheugen op wereldse belangstelling, zo laten de zeven Doesburgse cabaretiers weten.


Kaarten voor de extra voorstelling van 28 december zijn te reserveren via doesburgscabaret@gmail.com.


Foto: Peter Bakker

2 reacties

  1. Elma van Kruijssen

    Superleuke voorstelling! Dikke pech als je geen kaarten hebt voor de 30e!

  2. Richard Kok

    Inderdaad een leuke voorstelling. Spitsvondig, gedurfd, creatief, humoristisch met vooral een sterke fase na de pauze. Een aanwinst voor het culturele aanbod van Doesburg wanneer dit een jaarlijkse traditie wordt. Kan daarmee zelfs uitgroeien tot een jaarlijks fenomeen. Meer ervaring en scherpte brengt het op termijn naar een hoger plan waar ik graag jaarlijks getuige van wil zijn. Hulde aan ‘de bende van zeven’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑