De zevende editie van de Doesburgse haringparty vindt dit jaar plaats op donderdag 20 juni. Plaats van handeling is Gasthuis du Soleil. Net als voorgaande jaren gaat een groot deel van de opbrengst naar een goed doel.

Organisator Rotaryclub Doesburg meldt dat er tijdens de haringparty weer een veiling wordt gehouden voor het goede doel. Dit jaar wil de organisatie geld inzamelen voor eenzame ouderen in Doesburg. Daarbij wordt onder andere gedacht aan activiteiten van de Zonnebloem.

De Doesburgse haringparty begint om 17.00 uur en loopt door tot 20.00 uur. De kosten om aanwezig te zijn bedragen 30 euro per persoon. Hiervoor krijg je onbeperkt nieuwe haring en consumptiemunten voor fris, bier en wijn. Daarnaast zijn er gefrituurde lekkernijen en borrelhapjes.

Aanmelden om aanwezig te zijn kan via www.haringpartydoesburg.nl. Ook is het mogelijk om spontaan binnen te lopen op 20 juni bij Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat 8.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
17.00u Binnenlopen, registreren, betalen, netwerken
en nieuwe haring proeven
18.30u Veiling van twee vaatjes nieuwe haring.
19.00u Bekendmaking opbrengst voor het goede doel
en de overhandiging van de cheque.
tot 20.00u Netwerken en gezellig samenzijn onder het
genot van haring, hapje en drankje.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.