De tweede Ubbink Doesburg City Run op zondag 2 juni is niet alleen rennen voor plezier. Ook steunen deelnemers het goede doel. Want met de deelname aan de Ubbink Doesburg City Run steun je De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

De route van de Run loopt langs de mooiste plekken van Doesburg. Hardloopfanaten kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 10 kilometer, 5 kilometer en 2,5 kilometer. Voor kinderen van de basisschool is er de Kidsrun. Zij kunnen verschillende afstanden lopen rond de Martinikerk in het centrum.

Nieuw
Nieuw zijn de Flipperrun en de familie-estafette. De naam zegt het al: bij de flipperrun leggen de deelnemers op zwemflippers een parcours af. Met de familie estafette hoopt de organisatie nog meer deelnemers van alle leeftijden te bereiken.

De hele zondag staat dus in het teken van sport en beweging. Het programma is al rond. Aan het eind van de dag geeft Some met haar GRLBND een spetterend optreden, speciaal voor het goede doel.

Verschillende sportscholen en dansscholen uit Doesburg en omgeving geven warming ups, demonstraties en workshops. Dus ook de aanmoedigers hoeven zich niet te vervelen. Dankzij de gulle gaven van allerlei sponsoren is er een mooi prijzenpakket en krijgen de deelnemers allerlei extra’s.

Wilt u ook meedoen en de mooiste plekjes van Doesburg ontdekken terwijl u hardloopt? Meld u dan aan via http://doesburgcityrun.nl/aanmelden .

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.