Rotaryclub Doesburg houdt dit jaar alweer voor de zesde keer de Doesburgse Haringparty. Tijdens dit samenzijn op donderdag 21 juni wordt middels een veiling van twee vaatjes nieuwe haring zoveel mogelijk geld bijeengebracht voor het goede doel.

De haringparty op 21 juni vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur. Plaats van handeling is Gasthuis Du Soleil in de Gasthuisstraat. Deelnemen aan de hartingparty kost 30 euro, waarvan het overgrote deel van het geld naar het goede doel gaat.

Aanmelden kan via de website www.haringpartydoesburg.nl. U kunt op de website na aanmelding via Ideal afrekenen, maar contant betalen bij de entree van het Gasthuis Du Soleil is ook mogelijk. Desgevraagd wordt er een factuur verstrekt.

Deelnemen aan de hartingparty betekent onbeperkt nieuwe haring eten die u kunt laten vergezellen door Zuidam Corenwijn; 4 consumptie-munten voor fris, bier, wijn, gefrituurde lekkernijen en borrelhapjes, onbeperkt netwerken en mogelijkheid tot meebieden op 2 vaatjes nieuwe haring.

Programma Doesburgse haringparty
17.00 uur. Binnenlopen, registreren, betalen, netwerken en nieuwe haring proeven
18.30 uur. Veiling van twee vaatjes nieuwe haring.
19.00 uur. Bekendmaking opbrengst voor het goede doel en de overhandiging van de cheque.
Tot 20.00 uur. Netwerken en gezellig samenzijn onder het genot van haring, hapje en drankje.

RC Doesburg wil met de opbrengst van de haringparty 2018 een verbinding realiseren tussen IJsselkade en stadscentrum in de vorm van een ‘creatief pad’ met een heldere bewegwijzering, maar ook met een artistieke invulling, als verbindingsroute tussen stad en water. De bedoeling is dat Doesburgse kunstenaars een bijdrage gaan leveren aan de artistieke invulling. De gemeente en ondernemers hebben inmiddels positief gereageerd op de plannen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.