De 8-jarige Ramses uit Doesburg gaat dinsdag 23 december auto’s wassen om geld in te zamelen voor Serious Request. Zijn broer Morris helpt mee, zusje Nanne, maar ook 5 vriendjes en vriendinnetjes (Bauke, Merlijn, Zoë, Bjorn, Alfayed) komen helpen om de derde keer dat Ramses dit op touw zet nóg succesvoller te laten zijn dan de vorige jaren. Vorig jaar haalde Ramses 268,90 euro op.

 

Dinsdag 23 december tussen 10.00 uur  en 16.00 uur staan deze kanjers gereed met tuinslang, emmers, sponzen en sop om alle auto’s te laten glimmen voor de kerst!

 

De plek waar ze dit gaan doen is Eekstraat 11 in Doesburg. Dat is in het buitengebied, tussen de Pannenkoekenbakker en de IJsselhoeve. Inmiddels hangt er een groot spandoek op de achtergevel van ons huis, zodat voor iedereen duidelijk is waar ze moeten zijn.

 

Het geld is bestemd voor Serious Request, de jaarlijks terugkerende actie van radiozender 3FM om geld in te zamelen.  3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

ramsus