De lijsttrekkers van de politieke partijen uit Doesburg geven acte de presence tijdens de eerste volgende OpenCoffee Doesburg op 5 maart in het Gasthuis du Soleil. Open Coffee Doesburg wordt eenmalig omgetoverd tot een Politiek Café. Alle partijen krijgen daarbij exact twee minuten de tijd om vanaf een zeepkist te vertellen wat ze willen gaan doen voor een beter ondernemersklimaat in Doesburg en wat zij gaan doen voor ondernemend Doesburg.

 

Daarnaast krijgt iedere partij een tafel waar ze hun diverse promotie- en wervingsmateriaal kunnen tonen aan de aanwezige ondernemers en uiteraard zijn de lijsttrekkers zelf aanwezig en aanspreekbaar om vragen aan te stellen na afloop van de zeepkistpitch.

 

OpenCoffee Doesburg is een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende Doesburgers. Op 5 maart viert OpenCoffee tevens haar vierde verjaardag met dit bijzondere programma. Een van de initiatiefnemers van OpenCoffee Doesburg, Jan Strating, meldt de komst van de politieke partijen.

 

‘Nagenoeg alle partijen hebben toegezegd aanwezig te zijn. Op een zeepkist krijgen ze twee minuten de tijd om het aspect ondernemerschap uit het partijprogramma voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen te verwoorden’, aldus Strating.

 

OpenCoffee Doesburg kan doorgaans rekenen op zo’n vijftig tot zestig zakelijke bezoekers uit Doesburg en omstreken. Met de toegezegde aanwezigheid van de lijsttrekkers is het aannemelijk dat het aantal bezoekers zal toenemen.

 

De deuren van Gasthuis du Soleil gaan op 5 maart om 8.30 uur open om te netwerken en te luisteren naar de lijsttrekkers. Aanmelden om langs te komen is handig via www.opencoffeedoesburg.nl. De Gemeenteraadsverkiezingen vinden op 19 maart plaats.

 

Tip:

Bekijk hier de foto’s van Open Coffee Doesburg