Het eerste herenteam van DWV heeft de thuiswedstrijd tegen OZ & PC uit Oldenzaal in de derde klasse C met 8-15 verloren. Ondanks de nederlaag blijft DWV tweede in de derde klasse C. Volgende week staat de topper tegen koploper EZC op het programma.


De mannen van DWV had een complete off-day tegen OZ & PC, zo laat de verslaggever weten. De gasten uit Oldenzaal waren veel scherper en DWV zakte mentaal volledig door het ijs.


De 8-15 nederlaag kwam aan als een mokerslag. Desondanks blijft de ploeg van coach Hans Campschroer op een keurige gedeelde tweede plaats staan.


In hetzelfde bad was er winst voor het jeugdteam onder de 13. Met een 10-5 nederlaag droop het Doetinchemse NDD af. De aanstormende Doesburgse talenten blijven keurig in het spoor van koploper De Breuly uit Zevenaar.


Zwembad Rhienderoord in Brummen was voor DWV. De dames wonnen onder leiding van architect Astrid de Jong afgetekend met 10-0. Even daarvoor gaven de mannen van DWV 3 al het goede voorbeeld door De Spreng met 13-4 af te troeven. In deze wedstrijd speelde youngster Jelle de Vries een prima partij met snelle uitbraken en drie treffers.